neděle 10. února 2008

Vyjíždka s Kostějem


Nádherné počasí, neděle, Kostěj jako průvodce po svazích v okolí Jablonce, co více si přát? Kostěj netrpělivě vyhlíží zásilku s rámem (Demo 8) a tak mě prováděl na svém reaktorovém autoru. Nejdříve jsme se vydali na Černou studnici, bohužel v horních pasážích tu ještě :) ležel sníh a tak nedošlo na ty nejzajímavější úseky, což ale určitě brzo napravíme. Kostěj jezdí i na svém XC bez helmy jak ďábel a moc jsem mu nestačil. Hlavně na tom sněhu.


Po sjezdu dolů mě Kostěj dovedl na místní dirt lokaci, která by mohla vypadat dost dobře, ale bude to chtít hodně práce (už se tam chystám :). A kde, až budu mít pevňáka, budu určitě trávit dost času. Je tu i malý dropík (psychologický), na který jsem se bohužel neodhodlal. Chvíli jsme tu zablbli, Kostěj si půjčil Staba a divil se, že je to kolo tak malé :)



Pokračovali jsme na Kostějův tajný single track ukrytý kdesi v lesích, něco ve stylu tratě 1:04 magazínu Dirt. Pěkné, některé úseky na odvahu a na techniku. Dost jsem koukal. A závěrečný padák do Díry jsem si raději nechal ujít. Už se těším na příště..


Kostěj byl už dost unavený a tak mě ještě kus cesty vyprovodil a já jsem se vydal na Dobrou vodu. Tam jsem si párkrát dal spodek trati a úplně vyčerpán jsem se raději vydal k domovu, dnes to přeci jenom bylo dost dlouhé a na začátku roku je to docela nezvyk. Díky Kostějovi za doprovod a fotky!

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Velmi pěkný výlet, až napdne sníh (už), budu mít alespoň čím zahánět deprese :-D Každopádně i já děkuji za společnost a čepičářské fotky:-))

Anonymní řekl(a)...

čus, pěkně si tam jezdíte, ale mi se taky neflákáme když je takový počasí: http://www.bikebase.cz/racen.php?RACEID=369&ARTICLE&ARTICLEID=2229

Anonymní řekl(a)...

ten muj odkaz se sem něják nevešel koukni na http://www.kolabrabec.com/ (dh tým rumburk)

Íček řekl(a)...

koukal jsem, taky to tam máte pěkný :)