středa 1. října 2008

Queenstown

Ahoj, zdravíme z Queenstown, pořád je tu ještě dost zima, končí tu zimní sezóna. Práci ještě nemáme, ubytování také ne, zatím spíme v autě a uvidíme jak to půjde. Nabídka prací by měla prý být větší tak za dva týdny. Zatím se můžete podívat na pár fotek z cesty do Queenstown tady.

6 komentářů:

zMatka řekl(a)...

Ty jo, to je nadhera! A ty fotky, treba ta s Ickem a zasnezenymi kopci za jezerem by mohla vyhrat soutez o "Kyc roku". Krasne si tu zimu uzivate, ale urcite brzy prijde jaro, peknej bejvak a prace. Martin dnes taky odcestoval do kopcu. Nezbyva mi (zatim :-) nez drzet palec vsem cestovatelum.

Anonymní řekl(a)...

Mno nazdar koťata máte to tam teda moooc pěkný..fakt teču...
teda..přijedu gdyš zvete..neska nemam školu..a tak mam jen práci do pěti:-) taxe těšte...
...čauky krosař

Anonymní řekl(a)...

balada hadr
čauky je to nádhera hlavně se pořádně hřejte, ve dne v noci.já jsem dnes při odchodu z obchodu zakopla o schod a druhou nohou nakopla futro, abych vybalancovala pád. výsledek naštíplá čéška, tak aspoň ušiju záclonky. Páááá ML

Anonymní řekl(a)...

a ja se staram o mamu a je to taky dobry jinak paradni auto ste poridili aj jak sem kokal tady na net tak tady se takove da sehnat za 35 a vic. tady zacina krasnej podzim vsechno se to barvi ale vi to znate. uzivejte si to tam co to de a mate moc hezky fota.mates.

Baru řekl(a)...

Ahoj vy dva! :-)
Mate se tam opravdu pohadkove :-) Nam se pomalu zasnezuji kopecky, tak se tesim na prvni lyzovacku. Skola vola a vola a vola :-) Opravdu vam zavidim tu volnost, to si tady dovolit nemuzu. Snad aspon zitra vyrazim na den na vylet. Mejte se krasne!
Baru

Anonymní řekl(a)...

Ahojda cestovatele.. stejne je ten svet fotogenickej.. hmmm.. taky uz me honi toulava, ze bych nekam vypadla. Zatim jenom zavidim a fandim a jezdim s vami prstem po mape... na fotkach vypadate spokojene:-) mejte se fajne a uzivejte leta, tady zacala vcera pomerne velka kosa. zatim pa Luca s Brunakem