pondělí 15. září 2008

Auckland

Tady pár fotek z letadla, linux všude, ta zelená mušle byla dezert, dala se jíst, ale jako jediný z Čechů jsem jí jedl já :)
Máme auto, ale ještě jsem ho nevyfotil, je to Subaru Legacy, rok 95, kombík v automatu, v zelené barvě. Vevnitř jak nový, najeto 194 tisíc, za cca 30 tis. Kč. Fotky budou příště. Něco o Aucklandu a rodině Liz taktéž, zatím jen pár fotek kolem Skytoweru, a holčičky Pippa, Holy a malý Ben u kamarádky Liz, kde bydlíme. Zítra už ale budeme směřovat na jižní ostrov. Fotky tady.

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Hlavně opatrně pane řidiči. :@)

Anonymní řekl(a)...

Jezdi opatrne a taky opatrne s temi holcickami, mozna to je nakazlivy :-) Dik za zpravy a krasny fotky z cest. Ne ze bych vam zavidela, ale zavidim! Nezapomen pozdravovat Hillaryho.

Unknown řekl(a)...

No pekny no, jak tady ctu komentare po zMatce tak vidim ze se zavisti nejsem sam :o))) Doufam ze vam frekvence prispivani na blog vydrzi at mam co sledovat :)
Btw Vlasta se me Ondro ptal jestli chces pry toho Kofola prasku jen vagon, nebo celou rovnou lod. Tak to rozmysli a dej vedet :)
Kuba

Anonymní řekl(a)...

No ta bych se tam jela mrknout, možná to španělsko ještě přehodnotím a pojedu za váma a jak se jezdí se Subárkem asi dobře co? Asi to není, jak tátova superstřela, ale je to Subaru:-)

Anonymní řekl(a)...

A kdy už přijedeš domů?

Íček řekl(a)...

Vaše rady se beru k srdci, kofoly chci celou loď, a Hillaryho budeme pozdravovat, jen nevim kde hrob totiž nemá.

Anonymní řekl(a)...

Ahojky Ondro, zdravím z Chrudimi, Zmatka mi před chvílí řekla o vašem bloku, zatím jsem zkoukla fotky články přečtu přes víkend, Zmatka mi odlákala Těšu do Tater, tak na to budu mít čas. Fotky pěkný. Pa E v a